Steengoed in (Sier)bestrating
0
Winkelwagen
€ 0,00
Diensten /

Gladheidsbestrijding

U kent het wel: de winter is in volle gang en u gaat bijna onderuit bij de eerste stap die u buiten de deur zet. De oprit of het pad naar de weg vanaf de voordeur is helemaal glad en besneeuwd. Uitkijken dat u niet uitglijdt, wat overigens vaak gebeurd bij flink wat Nederlanders. Om dit te voorkomen, biedt Mekro Bestratingen u een winterservice aan. Door middel van gladheidsbestrijding maken we uw paden en terreinen weer begaanbaar zonder gevaar voor uitglijden.

Zout strooien
Gladheid op de weg kan op verschillende manieren ontstaan. Dit kan door sneeuwval, opvriezing, ijzel of bevriezing. Vaak wordt gladheid door een combinatie van factoren veroorzaakt. Wij kunnen gladheid voorkomen door middel van zout strooien. We gebruiken hierbij strooizout (het zogenaamde natriumchloride). Eerst zal de sneeuw verwijderd moeten worden, waarna er een laagje sneeuw op de weg achterblijft, dat vervolgens met strooizout bestreden zal worden. Dit vermengt zich dan met de sneeuw en vormt op deze manier pekel. Wij hebben voor zout strooien speciale strooiwagens in ons bezit. Binnen ons assortiment strooiwagens hebben we machines die met behulp van strooizout en calciumchloride strooien. Dit zorgt ervoor dat opstuiving, en daarmee onnodige milieulakschade, wordt voorkomen.

Sneeuwschuiven
Voor het verwijderen en verplaatsen van sneeuw hebben wij de beste machines tot onze beschikking. Sneeuwschuiven is nodig, omdat er anders niet gestrooid kan worden voor het voorkomen van gladheid. Mekro Bestratingen is in staat om grote hoeveelheden sneeuw te schuiven, waar u het ook maar wenst. Wij zullen ons vakkundig personeel inzetten en de juiste machines en gereedschappen om uw terrein, oprit of fiets- en wandelpaden binnen no time sneeuwvrij te maken. Heeft u last van de sneeuw en de gladheid die hierbij komt kijken? U kunt contact met ons opnemen en wij staan snel bij u op de stoep om de paden weer begaanbaar te maken.
Over ons

Mekro Bestratingen is gevestigd in Hoogeveen en levert alles met betrekking tot bestrating, projectbestrating, sierbestrating en grondverzet. Daarnaast verkopen we tevens materialen. Het personeel van Mekro Bestratingen staat altijd voor u klaar als het gaat om een bepaald advies of wens omtrent het bestraten van oppervlaktes. Wij bieden diverse diensten, producten en services aan. Zoekt u bijvoorbeeld tuinbestrating, tuintegels of terrastegels? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Contact

Mekro Bestratingen
Buitenvaart 1711
7905 SN Hoogeveen

Telefoon: 0528 - 35 27 08 / Fax: 0528 - 35 05 03

Mobiel: 06 - 55 79 44 10 / 06 - 51 80 84 26
Mail: info@mekro.nl

KvK: 04051123
Btw.nr: NL 8209.13947.B01

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop