Steengoed in (Sier)bestrating
0
Winkelwagen
€ 0,00
Diensten /

Transport

Voor een goed lopend bestratingsproject is het natuurlijk fijn als het van het begin tot het eind goed gepland en geregeld is. Daarbij komt niet alleen het bestraten ansich kijken, maar ook een veilig en snel transport staat hoog in het vaandel bij Mekro Bestratingen.

Veilig vervoeren
Om het bestratingsmateriaal veilig naar de plaats van bestemming te brengen, zorgen wij voor een vervoersmiddel waar de producten veilig in worden geplaatst. Mocht het nodig zijn, hebben wij ook aanhangers in ons bezit, waar de producten stevig op vast worden gemaakt. Dit voorkomt ongelukken op de (snel)weg en bovendien komen de stenen dan gegarandeerd schadevrij op de plaats van het bestratingsproject aan. Het transport naar de klant met de bestelde producten nemen wij uiterst serieus. We proberen dan ook het meest geschikte transportmiddel te selecteren voor de door u gekozen bestratingsmaterialen. Mekro Bestratingen heeft diverse auto’s, transportbusjes en aanhangers bij ons op locatie staan voor het transport van materiaal. U kunt ons herkennen aan de blauwe bedrijfsbus met gele belettering van Mekro Bestratingen.

Transport van machines en apparatuur
Naast de producten zullen ook de machines op een veilige manier op de plek van bestemming aan moeten komen. De wat grotere vervoersmiddelen die wij in ons bezit hebben, zorgen ervoor dat deze grote gevaartes van machines tijdig en veilig bij het bestratingsproject aanwezig zijn. Net zoals het bestratingsmateriaal dat uiteindelijk gelegd gaat worden, gebeurt dit transport met aandacht.

Transport van machines voor eigen gebruik
Zou u graag zelf materiaal of machines willen huren, dan is dat ook mogelijk. Wij verhuren bijvoorbeeld shovels en kranen. Wij leveren de machines en het apparatuur af bij u voor de deur en wij zorgen ervoor dat na gebruik alles weer wordt opgehaald door een van onze medewerkers. Voor meer informatie kunt u een van de vermelde telefoonnummers bellen op deze site.
Over ons

Mekro Bestratingen is gevestigd in Hoogeveen en levert alles met betrekking tot bestrating, projectbestrating, sierbestrating en grondverzet. Daarnaast verkopen we tevens materialen. Het personeel van Mekro Bestratingen staat altijd voor u klaar als het gaat om een bepaald advies of wens omtrent het bestraten van oppervlaktes. Wij bieden diverse diensten, producten en services aan. Zoekt u bijvoorbeeld tuinbestrating, tuintegels of terrastegels? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Contact

Mekro Bestratingen
Buitenvaart 1711
7905 SN Hoogeveen

Telefoon: 0528 - 35 27 08 / Fax: 0528 - 35 05 03

Mobiel: 06 - 55 79 44 10 / 06 - 51 80 84 26
Mail: info@mekro.nl

KvK: 04051123
Btw.nr: NL 8209.13947.B01

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop